Om Oss

HVA ER BINGEN AGILITY?

 

#GODESAMMEN

 

Vi er ett hundesenter som hovedsaklig tilbyr kurs og treninger innenfor hundesporten agility,

vi startet opp i 2015 og er nå en velkjent aktør på markedet.

Fokuset ligger på positiv og valgbasert hundetrening, hos har både eier og hunden det morsomt samtidig som man lærer.

Vi tilbyr kurs på forskjellige nivåer, både for deg som ønsker å prøve ut sporten for første gang og deg som er en erfaren utøver.

Vi holder til i Bingen ca 30 minutter fra Drammen.

Der ligger vår innendørshall som er en 450 kvadratmeter hall, fullt utstyrt med toppmoderne og trygt utstyr. På sommertid har vi 2500 kvm med utebane som man kan boltre seg på.

Vi har sommercamps, nybegynnerkurs, feltkurs, handlingskurs og kurs med utenlandske og norske velkjente instruktører. Hos oss finner du alltid noe som passer for deg og ditt nivå.

HVEM ER OLE KRISTOFFER?

 

Bingen Agility drives og eies av Ole Kristoffer.

 

Jeg startet min agilitykarriere i 2009 med familiens Cairn terrier «Bonsak».  Det er en rase som ikke er den vanligste å bruke i agility, men en hund jeg har lært så utrolig mye av. Bonsak avsluttet sin karriere i 2014, etter å ha gått 2 NM og blitt tatt fra nybegynner til klasse 3. Bonsak ble i 2010 kåret til årets nybegynner og har blant annet sølv med seg fra junior NM.

 

I Januar 2014 fikk jeg min første egne hund, den pyreeniske gjeterhunden Evo. En liten skapning full av energi og en arbeidskapasitet jeg aldri hadde sett hverken før eller etter. Det var både veldig interessant og spennende og trene en såpass annerledes hund.

For å gjøre en lang historie kort. Iløpet av de siste årene har jeg og Evo konkurrert i innland og utland og tatt med oss store og små seire. Vi har vært så heldige og fått representere Norge i EO 2017,2018 og WAO 2017,2018,2019.

 

I 2018 ble vi verdensmester i games.

Evo er også Nordisk hoppchampion.

 

I desember 2018 kom det nyeste tilskuddet i familien inn.  Lille Dia er en liten pyreenisk gjeterhund valp, med mye arbeidsglede og en trygg god holdning. Jeg gleder meg til å følge denne lille videre.

 

Jeg har nå instruert i 7-8 år, men de siste 3 årene har det vært min fulltidsjobb.

Jeg insturerer mye hjemme, der jeg har gruppetreninger hver dag hele uken.

Samtidig reiser jeg rundt i Norge og holder kurs for klubber eller private treningsteder.

 

Jeg elsker å se fremgangen hos hver eneste hund og eier gjennom ett kurs, det er inspirende å se hvor mye selvtillit som kan bygges på en helg. Jeg er svært opptatt av forståelse og positiv innlæring både hos hund og eier. Istedenfor for «nei» «Fy» osv så får vi heller hunden til å jobbe for å få belønningen og tar den bort hvis den ikke lykkes. Da vil hunden selv ønske å lykkes for å få belønning.

 

Samtidig er det svært viktig at eier/fører forstår hvorfor vi gjør det vi gjør, jeg ber sjelden eller aldri deltakere å gjøre noe uten å begrunne det med en god grunn.

SAMARBEIDSPARTNERE

Bingsveien 1150, Skotselv

olekristoffer@bingenagility.no

nettbutikk@bingenagility.no

© 2019 Bingen Agility - Nettside av Rikke Masternes

905 40 344